פדגוגיה דיגיטלית מיטבית מקרוב ומרחוק – פיזיקה

• פיזיקה
  • מורים, רכזים וכו, מורים חדשים או ותיקים בכל שכבות הגיל

• 23/10/2022

הקורס הינו במודל "איחוד מול ייחוד", מודל שמבוסס על קורס גנרי משותף לכל תחומי הדעת שעובר התאמה מיוחדת  לכל תחום. הקורס בהובלת האגף לפיתוח פדגוגי של המזכירות הפדגוגית, מנחה הקורס וצוות מטח.

האם גם אתם מרגישים שעולם ההוראה, הלמידה וההערכה בבית הספר ומחוצה לו משנה את פניו וצועד קדימה? הנה ההזדמנות שלכם לצעוד קדימה יחד איתו.

הצטרפו להשתלמות פדגוגיה דיגיטלית מקרוב ומרחוק בה תוכלו ללמוד באופן דינמי ומודולרי, ולבחור את יחידות הלימוד בהתאם להעדפותיכם ולצרכים שלכם  בכיתה.

קבלו הצצה ל3 סוגיות בהן יעסוק הקורס:

• היכרות עם עקרונות פדגוגיים לשילוב הוראה מקוונת, הוראה דיפרנציאלית וגיוון בדרכי הערכה.
  • מה בין משחק למשחוק, היכרות עם כלים דיגיטליים למשחוק ואף התנסות בחדרי בריחה.
  • שימוש בסרטונים, יצירת סרטונים ושימוש בסרטונים להערכה חלופית.
  • שילוב היבטים של למידה רגשית חברתית בעזרת כלים דיגיטליים ובהוראה מקרוב ומרחוק.

מה תרוויחו מהשתתפות בקורס?

• בקורס נתנסה כלומדים בהיבטים שונים של למידה מעורבת (היברידית) המשלבת בין למידה מקוונת מרחוק לבין למידה מקרוב בבית הספר.
  • נלמד להתאים את הכלים הטכנולוגיים לצרכים הפדגוגיים שלנו.
  • נעסוק בגיוון והתאמה של דרכי ההוראה, הלמידה וההערכה.

איריס פלד

איך תהיו זכאים לגמול?

1. תיקחו חלק פעיל במפגשים הסינכרוניים (מפגשי זום במועד שנקבע ופורסם מראש) ותשלימו את המשימות ביחידות הא- סינכרוניות (עבודה עצמית בסביבת הקורס).
  2. תגישו משימת סיכום בסוף הקורס

ומה עוד חשוב שתדעו?

• הקורס ייפתח במפגש סינכרוני (מפגש זום) בתאריך 23/10/2022  בשעה 20:00.
  • בהתאם לנהלי  משרד החינוך, נדרשת השלמת כל יחידה בפרק זמן קצוב. לאור זאת לא תתאפשר השלמה של יחידות לימוד באיחור. כמו כן, קבלת גמול מותנית בהשלמת משימות הקורס, כולל משימת סיכום.
  • לקבלת גמול יש דרישת השתתפות של 80% לפחות מהיקף הסילבוס של הקורס.