קסם של למידה

• מולטי- דיסיפלינארי
  • מורים בחינוך היסודי

הקורס "קסם של למידה" מציע מתודה לקישור בין הנלמד בתחומי הדעת, לבין היבטים רגשיים-חברתיים בחיי התלמידים ולבין סוגיות חברתיות-ערכיות באמצעות "מעגל הקסם".

הכלי של "מעגל הקסם" הוכנס למערכת החינוך על ידי השירות הפסיכולוגי הייעוצי במשרד החינוך. הכלי נועד לתרום להתפתחות הרגשית-חברתית של התלמידים ולפיתוח תחושות ערך, שייכות ומעורבות שלהם מבחינה חברתית ולימודית. הכלי גם מאפשר לכל תלמיד ותלמידה להישמע בתוך אווירה תומכת ומוגנת, כך שלא יהיה ולו תלמיד אחד "שקוף" או "דחוי" ולפתח שיח מכבד והבעת דעה ושיתוף בסוגיות מוסריות וחברתיות על נושאים שנויים במחלוקת, ובכלל זה נושאים פוליטיים ואקטואליים.

• היכרות ולמידה של הכלי "מעגל הקסם" לצורך תרומה להתפתחות הרגשית-חברתית של התלמידים ולפיוח תחושות ערך, שייכות ומעורבות.
  • פיתוח מסוגלות המורה להשתמש בשיח ב"מעגל הקסם" כחלק אינטגראלי מהוראה ולמידה משמעותית.
  • התנסות מעשית עם השימוש בכלי "מעגל הקסם" בכיתות הלימוד לצורך העמקת הלמידה.

• מורים בחינוך היסודי

שימו לב!

הקורס פתוח ללמידה והרישום אליו פתוח עד ה-02/04/19. לאחר הרישום (עד 7 ימים) ישלח מייל עם הנחיות כניסה לאתר הקורס, המשיכו לעקוב.
טרם ביצוע ההרשמה קראו בעיון את אודות המגמה.