בחינות בגרות עתירות מדיה – גאוגרפיה – אדם וסביבה

• גאוגרפיה - אדם וסביבה במודל "איחוד מול ייחוד"
  • הקורס מיועד למורים ל"גאוגרפיה – אדם וסביבה" בחטיבה העליונה המגישים תלמידים לבחינה המתוקשבת בפעם הראשונה, (מי שניגש/ת לקורס זה בעבר לא יוכל לקבל הכרה לגמול פעם נוספת).

• 19/11/2019

לאחר ניסיון של 3 שנים, אנו ממשיכים ביישום השתלמות מקוונת למורי ה"גאוגרפיה – אדם וסביבה" המגישים את תלמידיהם לבחינת הבגרות המתוקשבת.

ההשתלמות תעסוק בהיבטים פדגוגיים וטכנולוגיים של הבחינה המתוקשבת באופן שיאפשר התמקצעות של המורים בעבודה עם התוכנה, הכרות עם החידושים הטכנולוגיים העומדים לרשותם, לשתף ברעיונות ובתובנות בכל הקשור להגשת התלמידים לבחינת הבגרות המתוקשבת בהתאמה לרפורמה העדכנית במבנה הבחינה.

1. המורים יכירו את מערכת ה-iTest (תפעול ואפשרויות)
  2. המורים ישתפו בתובנות, רעיונות ותכנים רלוונטיים לבחינה – בדגש שימוש בסביבת MyTestBox.
  3. המורים יתרגלו עם תלמידיהם את העבודה בסביבת ה-iTest (לפחות 3 בחינות ישנות + בחינת תרגול והדמיה מעודכנים)
  4. המורים יכירו את התפיסה הפדגוגית במסגרת העבודה עם ה-iTest ועקרונות תהליכי הל"ה במאה ה-21.

מנחה הקורס

נדב שמגר, מדריך ארצי לתקשוב וסייבר ב"גאוגרפיה – אדם וסביבה"

היקף הקורס ודרישות לקבלת גמול

הקורס בהיקף של 30 שעות מוכרות לגמול באופק חדש ובעוז לתמורה. כל תהליך הלמידה מתקיים ברשת בתוך הקמפוס הווירטואלי לעובדי ההוראה בישראל חלק במפגשים סינכרוניים וחלקם א-סינכרוניים.

חובת נוכחות בכל המפגשים הסינכרוניים והגשת כל המטלות.

הקורס ייפתח ביחידה א-סינכרונית, בתאריך 19.11.2019.

בתאריך 3.12.2019 יתקיים מפגש פתיחה סינכרוני יתקיים.

על פי דרישות משרד החינוך, קבלת גמול מותנית בהשתתפות פעילה בכל הקורס ובהשלמת כל משימות הקורס (מפגש פנים אל פנים, מפגשים סינכרוניים, יחידות א-סינכרוניות ומשימת סיכום).