למידה מבוססת פרויקטים (PBL) – במחול

• מחול במודל "איחוד מול ייחוד"
  • מורי מחול ביסודי

• 04/11/2018

PBL היא למידה מבוססת פרויקט. כמורות למחול אנו מלמדות כך דרך קבע. דורותי בארץ עוץ שאלה "איך אשוב הביתה?"

היא צועדת בדרך האבנים הצהובות, פוגשת בדרכה דחליל, אריה ואיש פח שכל אחד גם מחפש דבר מה מהקוסם: שכל, אומץ ולב ועוברת יחד איתם חוויה בלתי צפויה.

בהגיעה אל הקוסם הוא מספר לה על השלבים אותם היא תצטרך לעבור ויחד כולם מוצאים את שחיפשו.

בקורס נשים דגש על אותם שלבים שאנחנו בדומה לקוסם מודעות להם היטב בדרכנו אל התוצר- הריקוד. נאפשר לתלמידים לחוות אותם איתנו כאילו היו דורותי וחבורתה בפענוח, משוב ושיתוף פעולה.

מורים למחול בבית ספר יסודי.

• חשיפה לעקרונות ומושגים העומדים בבסיס למידה מבוססת פרויקטים
  • התנסות כלומדים ביצירת פרויקט
  • התנסות משותפת עם התלמידים במודל, בשאיפה להפעיל פרויקט זה בשטח

סיון פלר

היקף ומבנה הקורס

הקורס בהיקף של 30 שעות עם ציון, מוכר לאופק חדש וכולל מפגשים סינכרוניים, א- סינכרוניים ומפגש פנים אל פנים אחד.

דרישות הקורס

לקבלת גמול יש לקחת חלק פעיל בכל חלקי הקורס וביצוע המשימות השונות לרבות ניהול תיק תכנון פרויקט אישית.

מועד פתיחת הקורס

הקורס יפתח במפגש פנים אל פנים בתאריך 4.11.18, כ"ו בחשוון תשע"ט, בין השעות 16:00-19:00 במט"ח (רחוב קלאוזנר 16 תל אביב)
יתר מועדי הקורס יפורסמו בהמשך